Kategoriarkiv: Nye aktiviteter

Lommefilm konkurrence

Aktivitet:

Vi har, på det unge hold (12+), forsøgt os med en såkaldt “lommefilm”-konkurrence. Det vil sige kortfilm optaget af medlemmerne på deres egne mobiltelefoner.

Vi giver vores medlemmer enkelte kriterier for filmen:
– Filmen må ikke være mere end 5 min. lang
– Der må gerne bruges folk udefra, men kun medlemmer kan deltage i konkurrencen
– Der er intet krav om genre, men der skal helst være en form for historie
– Det færdige produkt skal være sendt til filmklubben mindst en uge før visning

Vi udlover præmier i form af popcorn, gavekort til biografen mv. og vinderens film bliver vist på det store lærred før den programsatte film.

Til sidst er det vigtigt at gøre det klart for dem at en lommefilm ikke skal ligne en Hollywood produktion, det skal være småt og personligt, som det hører sig til, når man optager sjove videoer med sine venner.

Læs resten

Filmgalla med de unges egne produktioner (Hvalsø)

Aktivitet:
En filmfestival, hvor elever fra skolens juniorklub viste deres egne produktioner på det store lærred. Forældre og søskende var inviteret som gæster – den røde løber var rullet ud og der var velkomstdrink og snacks i cafeen inden filmene blev vist. Der var taler og lidt “stjernedrys” i form af Steen Rasmussen(Wikke og Rasmussen), som indledte med at fortælle, hvorfor han synes det er fedt at lave film! De unge præsenterede selv deres film – der var ialt 4 – filmene blev vist 2 gange – anden gang uden afbrydelser. Efter fremvisningen voterede en til dagen særlig sammensat jury -for der skulle uddeles priser i kategorier, som de unge selv havdeværet med tilsat vælge. Dagen sluttede af med prisoverrækkelse ogen gensyn med filmen der vandt prisen som \”bedstefilm\”.

Hvornår og hvor foregik det: En lørdag eftermiddag i januar kl. 13-16 i Hvalsø Bio.

Hvor mange deltog: Der var i alt 80 gæster til arrangementet.
Læs resten