Kategoriarkiv: Klubben

Opstartspakke for Hodja-klubberne (Hodja Ørestaden)

Aktivitet:
Udlevering af “materialepakke” samt invitation til møde i Hodja BIO, som er den overordnede forening for alle filmklubberne i Hodja-paraplyen, hvor der er mulighed for erfaringsudveksling og sparring. I nogle tilfælde tog en allerede eksisterende Hodja-klub kontakt til et kulturhus eller bibliotek samt en lokal “ankerperson”, for den vej rundt at støtte op om at opstarte den nye klub.
Læs resten

Ny DVD-klub på biblioteket (Hodja Ørestaden)

Aktivitet:
Det lokale bibliotek blev kontaktet af en allerede eksisterende klub, hvorefter den lokale bydelspulje blev ansøgt om økonomisk støtte. Herefter blev der gennem forskellige mailinglister og hjemmesider udsendt en invitation til stiftende generalforsamling samt en opfordring til at melde sig som frivilligt bestyrelsesmedlem (bilag 1). Programmet blev lagt og trykt i samarbejde med en anden etableret filmklub, der ligeledes fungerede som sparringspartner i opstartsfasen. Herefter blev der uddelt programmer på lokale skoler samt sendt pressemeddelelser ud til lokale aviser omkring den kommende filmklubsæson.
Læs resten

Buskørsel for medlemmerne (Lemvig)

Aktivitet:
Vi har i en årrække haft buskørsel som en del af filmklubben, for at være en klub for hele kommunen og ikke kun for byen. På den måde kører vi børn ind til udvalgte forestillinger. Vi får klart flere medlemmer.
Men man skal ikke se på økonomien da det er en underskudsforretning. Vi har valgt, at det godt må koste lidt for klubben (fællesskabet) for at få børn fra udkanten af kommunen til at få filmklub oplevelsen.
Læs resten