Kommunalt tilskud (Aarhus)

Aktivitet:

Aarhus Kommune har på deres budget afsat et beløb til børnefilmklubvirksomhed. Beløbet opstod da man lukkede den kommunale biograf, og vi selv skulle betale biograflejen, som hidtil havde været gratis.
Beløbet, der er afsat deles efter medlemstal af de to århusianske klubber: Århus Børnefilm og Århus Skolebio. Beløbet reguleres af kommunen i forbindelse med deres budget. Oprindeligt var det 80.000,- kr. i dag er det ca. 185.000,- kr.
Beløbet skal søges med fremlæggelse af foreningerne regnskab. Beløbet er øremærket til de to klubber

Deltagere og samarbejdspartnere:
Aarhus Kommune, Kultur og Borgerservice.

Kontakt:
Århus Skolebio,
v/ Ole Carlsen, T. 26 29 10 25, M ole.carlsen@skolebio.dk

Link:

www.skolebio.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *