Filmworkshop med Lommefilm

Lær at lave film på smartphone eller tablet. På en filmworkshop med Lommefilm lærer deltagerne at lave deres egen korte film. Vi starte med idéudvikling og forberedelse og hjælper deltagerne igennem alle faser af den lille filmproduktion frem til at vi slutter dagen med at se de unges egne produktioner.

I løbet af dagen vil filmholdene få hjælp til at løse de udfordringer der ligger i at lave deres egne film, således at de er stolte af deres resultater når dagen er slut. Vi arbejder enten på de unges egne telefoner (kræver at der er adgang til computere til redigering), eller på vores iPads, der er kommer på kamerastativer og med eksterne mikrofoner.

Lommefilms instruktører er vant til at arbejde med børn og unge.

Varighed 4-5 timer.
Pris: er 5.000 kr plus moms og transport (fra Aarhus/kbh).
Deltagerantal: 20-30 børn.
Kontakt: Kasper B. Olesen, kasper@lommefilm.dk
Tlf. 6170 0029


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *