Special effekter til film

Se, hør og prøv på tæt hold, hvordan de blodige special effekter som man ser det på film, bliver lavet. Oplev selv hvordan det føles at få lavet et drabeligt skudhul i panden eller et blodigt kraniebrud der ser så realistisk ud, at du selv kommer i tvivl om du har været ude for en voldsom ulykke. Men heldigvis er det bare film-effekter.

Doktor Gys, ankommer til Jeres location og indretter et effekt-laboratorium med film-rekvisitter som: Afhuggede hænder, kranier og filmblod. Mange af rekvisitterne er special-konstrueret og har været anvendt på film, i teater, ved katastrofeøvelser eller på udstillinger. Doktor Gys byder velkommen og fremviser de uhyggelige filmrekvisitter han har og han fortæller indlevende om, i hvilke film og hvordan rekvisitterne har været anvendt. Hør også historien bag dermavoks som i gamle dage blev anvendt af bedemænd til at sminke de afdøde som var kommet af dage på en fatal og skæbnesvanger måde. I dag bruger filmbranchen den samme dermavoks til at konstruere blodige sår og flænger på skuespillerene i gyserfilm, altså det modsatte formål end det som dermavoksen oprindeligt var tiltænkt til. Doktor Gys deler også ud af sin viden om zombiernes oprindelse og flere forskellige spændende historiske og medicinske forklaringer der bringer zombien frem til det skræmmende monster som filmbranchen fremstiller det som popcorns-underholdende gyserfilm idag.

Herefter kan alle deltagere og gæster blive forvandlet til f.eks. et mord-offer med skræmmende sår og flænger ved hjælpe af sminke-effekter. Man kan også blive forvandlet til en zombie som man ser det i TV-serien: The Walking Dead eller en rynket mumie, en gammel heks eller en anden uhyggelige skabninger som man kan forestille sig fra filmens verden alt efter hvad fantasien behager.

Effekter som skudhuller, brækket næse, vampyrbid i halsen, kraniebrud, flået finger hvor neglen sidder løst og blodige flænger med glasskår og søm i, er også på menukortet. Deltagerne opfordres til at finde på en røverhistorie som knytter sig til den særlige effekt eller maskering de har fået lavet. Sminke-effekterne ser skræmmende ægte ud og det er sket at folk er besvimet eller har kastet op i forskrækkelse. Men det hele kan heldigvis nemt vaskes af igen. Husk at lave en uhyggelig og fantastisk grimasse når i tager “Selfies” med mobilen.

Arrangementet kan variere fra 2-5 timer (typisk 3 timer) efter Jeres ønske og kan nemt tilpasses efter et særligt tema eller en målgruppe. Det kan være et gyser-arrangement specielt for både børn og unge ved f.eks. et kultur-arrangement, en skolefest eller lign. Arrangementet kan også tilpasse til voksne til f.eks. firma-arrangementer, horror-julefrokost, temafest og andre arrangementer.

Doktor Gys har også en gyserquiz og den der gætter 10 rigtige svar til  arrangementet, deltager i lodtrækning om en signeret bog om special effekter eller et gør-det-selv gyser sminkesæt.

Mød Doktor Gys’ univers i hans laboratorium på internettet: www.skræk.dk hvor han fortæller om zombier og viser hvordan han forvandler en pige til et zombie-offer, hvor det ene øje er flået ud og maven sprættet op. Det hele vises på en eventyrlig- men også pædagoisk måde, krydret med kul sort humor. Doktor Gys (Kendt fra DR Ultra) laver workshops, arrangementer og foredrag om special effekter, gyserfilm, mystik og uhyggelige ting. Doktor Gys er en slags “mystisk alkymist” der bor i et slot langt ude i skoven hvor han laver mystiske eksperimenter og forvandler folk til uhyrer og sære skabninger. Han har en maskine der kan transformere selve angsten fra mennesker om til en sort væske som han senere skal bruge til at åbne forbindelsen mellem den menneskelige verden og en parallelverden. Doktor Gys har et underjordisk lager under slottet hvor han opbevarer mennesker i kister og de bliver vækket til live når det er tid til at lave eksperimenter. Han har udgivet 7 bøger på dansk om film-effekter, sminke og laver løbende undervisningsfilm i hvordan man selv lærer at lave blodige effekter.

Antal deltagere: 20-50.
Aldersgruppe: 7 år til 16 år.
Pris kr. 2.500,- + kr. 500,- til materiale og produkter. samt transport hvis længere kørsel fra kbh end 30 km. Prisen er excl. moms.

Skal i lave et program eller en poster for arrangementet, leveres flotte PR-fotos gratis.

For booking: Janus Vinther, Tlf. 40861534
eller se nærmere på www.doktorgys.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *