Lær selv at lave film-effekter

Lær hvordan man selv kan lave blodige sår, afhuggede fingre, udflåede øjne og andre effekter som man ser det på film.

Det er sjovt at lave uhyggelige effekter og har samtidig den effekt at bringe de uhyggelige filmeffekter ned på et niveau hvor børn og unge forstår hvordan det er lavet. På den måde bliver de ikke så bange hvis de kommer til at se en film med uhyggelige effekter på TV, i biffen eller på internettet. Metoderne er tilpasset til målgruppen for workshoppen som er: 7-16 årige.

På workshoppen arbejder vi med flydende latex, forskellige typer filmblod, sminkemaling, vat og talkum. Deltagerne til workshoppen skal have tøj på der kan tåle at blive grisset til.

Doktor Gys, ankommer til Jeres location og indretter et effekt-værksted, f.eks. i en skoleklasse, i Jeres klubhus, en gymnastik-sal eller hvor i nu vil have at workshoppen skal foregå. Doktor Gys fortæller først om materialerne og gennemgår alle metoderne så alle forstår hvad der skal ske. Der er brug for tilstrækkeligt med borde oh stole, så alle deltagere kan sidde ned og arbejde med tingene. Ud over det, er der brug for et bord som indrettes til tørrebord da flydende latex hele tiden skal i tørreproces under workshoppen.

De færdige film-rekvisitter får i med hjem og i kan bruge dem til når i selv laver jeres egen kortfilm med mobilen, eller til rollespil, leg, halloween eller f.eks. jeres egen spøgelseskælder.

Workshoppen varer i 3 timer og henvender sig til klubber og skoleklasser for 4+5+6 klassetrin, kulturhuse, biblioteker og institutioner.

Mød Doktor Gys’ univers i hans laboratorium på internettet: www.skræk.dk hvor han fortæller om zombier og viser hvordan han forvandler en pige til et zombie-offer, hvor det ene øje er flået ud og maven sprættet op. Det hele vises på en eventyrlig- men også pædagoisk måde, krydret med kul sort humor. Doktor Gys (Kendt fra DR Ultra) laver workshops, arrangementer og foredrag om special effekter, gyserfilm, mystik og uhyggelige ting. Han har udgivet 7 bøger på dansk om film-effekter, sminke og laver løbende undervisningsfilm i hvordan man selv lærer at lave blodige effekter.

Antal deltagere: 10-30.
Aldersgruppe: 7 år til 12 år.
Pris: kr. 2.500,- + kr. 500,- til materiale og produkter. Samt transport hvis længere kørsel fra kbh end 30 km. Prisen er excl. moms.

Skal i lave et program eller en poster for arrangementet, leveres flotte PR-fotos gratis.

For booking: Janus Vinther, Tlf. 40861534
eller se nærmere på www.doktorgys.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *