Om idebanken

Klik her for at hente indberetningsskemaet, og giv dit bidrag til idebanken.

IdeBanken skal sprede ideer og erfaringer
Undersøgelsen af DaBUFs medlemsklubber fra foråret 2013 viste, at mange klubber kæmper med vanskeligheder, som andre klubber har fundet løsningen på for flere år siden. Andre klubber har haft dundrende fiasko med nye initiativer, som andre klubber har haft succes med, og sådan kan man blive ved. Rækken af fyraftensmøder rundt om i landet viste også med stor tydelighed, at der er brug for et sted, hvor klubber kan fremlægge gode som dårlige erfaringer, et sted hvor gode ideer kan blive luftet, og hvor aktiviteter kan blive beskrevet helt ned i mindste detalje.

Fra idé til IdeBank  
De store modsætninger mellem vejen til succes og til fiasko gav skubbet til at få samlet ideer, erfaringer og gode råd ét og samme sted, IdeBanken. Her kan klubberne lægge deres erfaringer ud, beskrive aktiviteter, som er blevet en succes, afprøve nye ideer og kommentere på hinandens tanker. Et mødested, som skal gøre det lettere at komme i gang med nye aktiviteter og lære af de fejltrin og fortrin som andre klubber har gjort.

Den tavse viden skal i spil, og det kan IdeBanken nu hjælpe med til. Det kræver imidlertid, at klubberne, der har nøglen til løsningerne, også kender deres besøgelsestid, og er indstillet på at give deres ideer og erfaringer videre. Og her kommer jeres klub ind i billedet.

Optræden, oplæg og foredrag er også flittig brugt, men hvem har man som klub gode erfaringer med, og hvor henter man inspiration til aktiviteter, som medlemmerne bare vil elske? IdeBanken indeholder også inspiration til denne form for tilbud med oversigter og kataloger, som dem I kender fra ’Nyheds-Kataloget’ – nu bare i elektronisk form.

Bank søger kunder
Ingen bank kan på længere sigt drives uden kapital og nye kunder. Derfor er jeres bidrag så vigtige, hvis IdeBanken skal opfylde sin mission. Ingen idé er for lille og ingen erfaring for dyrekøbt til, at den skal mangle i bankens boks af viden. Indsend derfor jeres indlæg til banken snarest muligt. Udfyld skemaet her, så vi kan komme fra land med alle sejl sat og med en bank, der rykker til glæde for de mange klubber, som har brug for den opsparede kapital.

Tak for hjælpen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gode idéer – store som små